ŞANLIURFA / HALİLİYE - Örencik Bakır Kaçar İlkokulu

Örencik Bakır Kaçar İlkokulu

Adres
ÖRENCİK MAH. ÖRENCİK KÜME EVLERİ ÖGRENCIK BAKIR KAÇAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 218 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Başlangıç: 12:30 Bitiş: 17:20
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Merkeze Bağlı Köy
Diğer Hususlar
okulumuzda 8 derslik bulunmaktadır.İkili öğretim olduğu için 3 derslik görünmektedir.ilkokulumuz 8 derslik anasınıfımız 2 derslikle eğitim vermektedir.