ŞANLIURFA / HALİLİYE - Örencik Bakır Kaçar İlkokulu

Ekm

İLÇEMİZ JANDARMA PERSONELLERİNİN KATKILARIYLA ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK KURALLARI EĞİTİMİ VERİLDİ.

Ekm

Köyümüzde seçim bilincini geliştirme çalışmaları kapsamında rehberlik servisimiz seçim bilincinin öğrencilerden başlanarak kazandırılması amacıyla okulumuzda öğrenci temsilcisi seçimi düzenlemiştir. yapılan seçim sonucunda İdris Aras Yıldız öğrenci temsilcisi olarak seçilmiştir. Öğrenci temsilci yardımcısı olarak da Ebru Nur Kaçar seçilmiştir.

MESLEK TANITIM HAFTASI

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BALIKLIGÖL GEZİSİ

Kas

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü EBEDİYETE  UĞURLAYIŞIMIZIN 84.YIL DÖNÜMÜ HÜZÜNLE ANILDI.

Mrt

2019-2020 eğitim öğretim yılını çeşitli etkinliklerle sürdüren okulumuzun düzenlemiş olduğu konser etkinliğinden çeşitli kareler

Mrt

Okulumuz da düzenlenen geleneksel bahar turnuvası kapsamında futbol karşılaşmaları sonucunda finalde 3/B sınıfını yenen 4/A sınıfı şampiyon olmuştur. Voleybol karşılaşmalarında ise finalde 3/A yı yenen 4/A sınıfı şampiyon olmuştur. Final mücadelelerinden sonra karşılaşmalarda görev alan öğrencilerimize ödülleri verildi. Emeği geçen herkesi kutlar 4/A sınıfını da üstün başarısından ötürü tebrik ederiz.

Mrt

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi karnelerin dağıtılması ile bugün tamamlandı. Karnelerinin yanında Özel Üsküdar Sev İlkokulu Okul Aile Birliği'nin öğrencilerimizin herbiri için göndermiş olduğu bot, mont, atkı, bere ve çorap seti dağıtıldı.

Karne dağıtım törenine katılan Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet KILIÇ öğrencilerimize hediyelerini ve karnelerini verirken Özel Üsküdar Sev İlkokulu Okul Aile Birliğine teşekkür ettiğini belirtip en büyük mutluluğun çocuk sevindirmek olduğunu söyledi.

Okulumuz olarak Özel Üsküdar Sev İlkokulu Okul Aile Birliğine ve törene teşrif eden Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet KILIÇ'a teşekkürlerimizi sunarız.